Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Kavárny
MARCELLE
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
??? --- 10:48:10 20.3.2015
byl jste někdo v pražské žižkovské kavárně/cukrárně Marmeláda? našla jsem web a nadchlo mě to, a když jsme tam zašli na kávu a dortík, byla jsem upřímně řečeno velice zklamaná. dortík jak ze sámošky s kafem jak z malé porce Tchiba, a ne údajného dvojitého ristretta kvalitní jednodruhovky :(
takže návštěvu nedoporučuju, neodpovídá jejich webové sebeprezentaci. dortíky mohou být asi fajn, ale káva není obecně o mnoho lepší než v obyčejné cukrárně - jediné plus bylo nádherně nakreslené cappuccino.

Marmeláda – nekuřácká kavárna a cukrárna v Praze.
http://marmelada.eu/
MESKALITO --- 19:43:21 17.3.2015
na západě z toho dělají palivo (odkaz z doubleshotu)
Pine Mountain® Firelogs, Firestarters, and Fire Safety
http://pinemountainfire.com
SNORRY --- 18:45:22 17.3.2015
SEASA: Doporucuju vermikompost, vim ze ho pouzivaji v mnoha podnicich..
SEASA --- 21:04:34 16.3.2015
ahoj. mám záludnou provozně-byrokratickou otázku: dokážete mi, prosím, poradit, jak co nejjednodušejc a nejlevnějc likvidovat kuchyňský odpad z malé kavárny? (bude se jednat o odpad bez masa aj. "zvířecích zbytků", v celkově docela malém objemu.) mám informaci, že do popelnice na směsný komunální odpad ho dávat nesmíme. můžeme si ho kompostovat na přilehlé zahradě? nebo si musíme platit speciální popelnici na gastroodpad?
MOMENT --- 16:00:06 17.2.2015
do bella vida café shanime jednoho ZKUSENEHO cloveka na plac a za bar se zajmem o kavu a jeji pripravu a vzhledem k tomu, ze jedna nase baristka je tehotna a tak za dva mesice jde na materskou, jde o pozici s vyhledem na post baristy. i bez tohodle vyhledu nas personal skolim ohledne kavy (vsichni umi latte art, zaklady brew technik atd.) a rad se podelim o jakekoli moje zkusenosti. fazole berem prevazne od doubleshotu.

naradi:
mirage od keese (to samy, co je v alze)
mahlkoenig K30
mahlkoenig vario
haria V60
a veci kolem
JEDI --- 14:55:34 12.2.2015
tohle s kolem me mihlo..

Pre nášho klienta tu na SVK hľadáme človeka, čo im pomôže rozbehnúť koncept kaviarní v rámci ich retailovej siete. Popis pozície nájdete tu: http://www.synergie.sk/inzerat/nakupca-category-manager-kava-gastro. V zásade, hľadáme človeka, ktorý sa vyzná do kávy, rozbiehal koncept predajní/kaviarní a má záujem to robiť pod menom spoločnosti s dlhoročnou skúsenosťou a pôsobnosťou nielen na SVK, ale aj v iných krajinách.
SATAI --- 19:18:52 1.2.2015
Tak prvni naplavka a jiz s novym mlynkem ma byt 14.2., coz krasne vychazi na vyroci masakru na svateho Valentyna
JAKOUBEK
SATAI --- 19:04:22 28.1.2015
???: Prakticky tam vidim nekoho prijit, zjistit, o co jde, a odejit pomerne casto. Navic ten prostor nefunguje jako pozvani, lide jsou vydeseni uz pri prichodu, nevedi, co cekat, protoze neni moc jasne, zda to je kavarna nebo neco jineho. (Mne se ten prostor libi, na kafe mohu mit jen chvalu, obsluha je nepochybne prijemna a maji dobre pivo, takze zajdu rad. Ale pro lidi z ulice je bitcoin odrazujici, ne mily bonus.)
??? --- 18:24:53 28.1.2015
SATAI: je to kavárna pro lidi, co se zajímají o BTC a v tom prostoru tráví čas. to že tam může přijít klidně i někdo z ulice a rovnou si btc koupit, je milý bonus ;) a hlavně když pomineme měnu, tak celkově mi ten prostor přijde prostě zajímavej. navíc btc je vopruz jen při první návštěvě.
SATAI --- 18:03:42 28.1.2015
???: kafe fain, ale BTC je nehorazny opruz a vidim tam docela casto nekoho odejit, protoze chce kafe a ne zakladat penezenku