úvod
témata
události
tržiště
Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
K dispozici jsou také mobilní aplikace
přihlásit
přihlásit
pamatovat si přihlášení
neviditelný
bez kontroly IP
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
jít na ...
nejnovější
12/2020
09/2020
06/2020
03/2020
12/2019
09/2019
06/2019
03/2019
12/2018
09/2018
06/2018
03/2018
12/2017
09/2017
06/2017
03/2017
12/2016
09/2016
06/2016
03/2016
12/2015
09/2015
06/2015
03/2015
12/2014
09/2014
06/2014
03/2014
12/2013
09/2013
06/2013
03/2013
12/2012
09/2012
06/2012
03/2012
12/2011
09/2011
06/2011
03/2011
12/2010
09/2010
06/2010
03/2010
12/2009
09/2009
06/2009
03/2009
12/2008
09/2008
HOBBY, SPORT A ZABAVA
»
hobby
»
jidlo a piti
Vaříme ryby a mořské plody... mňam
KLA
Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...
Ryby české, ryby mořské, mořské plody...
[
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2872/images/2872_MEDIUM.jpg
]
Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)
pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo
recept
ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
<<
<
>
>>
Máte k tomu co říct?
Vložte se do diskuze
.
JAHMAR
---
16:55:25 31.3.2011
1 odpověď
nema někdo nějakej typ na to jak nějak zajímavě připravit takový ty podkovičkový filety z lososa? mam jich pár na mrazáku tak hledám typ na něco fajn =)
KKKAROLINKA
---
18:04:52 21.3.2011
TEKLAC
: ok děkuju :)
RUTHLESS
---
15:46:32 21.3.2011
TEKLAC
: Perfektni vec. Jeste doporucuju nalozit do igelitovyho pytliku (takovej ten pevnejsi) uplne bez vzduchu zavazat.
K tem bylinkam - nic extra vyraznyho, treba tymian bych asi vynechal, ale jak pises, bazalka, kopr, to je uzasna vec!
TEKLAC
---
15:03:56 21.3.2011
1 odpověď
KKKAROLINKA
: kopr, bazalka, oregano vse co je cerstve! :)
KKKAROLINKA
---
14:38:01 21.3.2011
^
TEKLAC
: jaká kombinace bylinek je nejlepší?
TEKLAC
---
11:29:47 21.3.2011
YOCCI
: jo, alobal bude dobry, akorat doba peceni bude rychlejsi, a kdyz to bude temer hotovy sundat alobal a udelat kurcicku, aby se to zatahlo
YOCCI
---
11:25:47 21.3.2011
^
TEKLAC
: v pekáči a místo poklopu alobal?? Na rybyj e to prej lepší..a nepodlívat, co?
TEKLAC
---
11:20:14 21.3.2011
3 odpovědi
YOCCI
: nechat rozmrazit, rozkrojit napul podelne, koupit nejlepe cerstve bylinky a nasekat je, bylinky a olivovy olej smichat muze i pepr, ale bez soli, nalozit na par hodin do chladku, a pect v troube na 150°C cca 1 hodinu, podaveme s ryzi a vinkem:)
YOCCI
---
10:38:42 21.3.2011
^
hojte, pls dotaz-dostala jsem k narozeninám mraženého lososa...co teď s ním? Jak ho upravit co nejlépe, aby byl fakt dobrý? Je bez hlavy jinak celý, je ho docela kus =)))
LEPEK
---
17:44:02 18.3.2011
MJUGEN
: díky za tip, naprostá spokojenost :)
<<
<
>
>>