úvod
témata
události
tržiště
Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
K dispozici jsou také mobilní aplikace
přihlásit
přihlásit
pamatovat si přihlášení
neviditelný
bez kontroly IP
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
jít na ...
nejnovější
12/2020
09/2020
06/2020
03/2020
12/2019
09/2019
06/2019
03/2019
12/2018
09/2018
06/2018
03/2018
12/2017
09/2017
06/2017
03/2017
12/2016
09/2016
06/2016
03/2016
12/2015
09/2015
06/2015
03/2015
12/2014
09/2014
06/2014
03/2014
12/2013
09/2013
06/2013
03/2013
12/2012
09/2012
06/2012
03/2012
12/2011
09/2011
06/2011
03/2011
12/2010
09/2010
06/2010
03/2010
12/2009
09/2009
06/2009
03/2009
12/2008
09/2008
HOBBY, SPORT A ZABAVA
»
hobby
»
jidlo a piti
Vaříme ryby a mořské plody... mňam
KLA
Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...
Ryby české, ryby mořské, mořské plody...
[
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2872/images/2872_MEDIUM.jpg
]
Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)
pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo
recept
ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
<<
<
>
>>
Máte k tomu co říct?
Vložte se do diskuze
.
EVACEK
---
10:05:00 24.10.2010
VENIKA
: není dobrá, je výbornáááá! :)
VENIKA
---
16:16:20 22.10.2010
^
(
+1
)
EVACEK
: a krome toho je moc dobra! a v Myiabi je se svestkovou omacku primo fantasticka!
EVACEK
---
20:10:53 21.10.2010
^
SMARIO
: na milion procent butter fish! vůbec z toho není cítit rybina
VOREL
---
15:11:29 21.10.2010
nejake sushi nadivoko :-)
[
http://media.novinky.cz/810/238108-free1-ex9t7.jpg
]
PETHA
---
14:39:50 21.10.2010
Na jaký způsob děláte kamčatského kraba? nějaký recept? :)
BIGJOINT
---
12:22:13 13.10.2010
SMARIO
: dej rybu na par minut do mlika, rybina zmizi
NECRO_BUTCHER
---
23:57:14 12.10.2010
možná větší ryby stylu turbot nebo halibut, bo možná platýzovytý ryby typu dover sole.. dobrej pstoužek bez kůže by taky nemusel urazit, ale záleží jak moc velkej k tomu má odpor..
SMARIO
---
16:46:15 12.10.2010
2 odpovědi
nemate nekdo tip, jakou rybu (popripade i recept) pripravit cloveku, co nesnasi rybi zapach/rybinu? (jen ne pangase please :D)
drahou polovicku to laka, ale projit treba v makru kolem "rybi sekce" ji s zaludkem dela divy...
GAF
---
21:27:18 10.10.2010
KLA
: Hele já zrovna docela náhodou kupuju už teda prý pravidelně ty veliké krevety (jako prst dlouhé teda) v Hypernově. Konkrétně na Chodově. O kvalitě toho vím asi tolik jako normální spotřebitel - prostě jsou pěkný a chutnají mi. Dělám si je jenom tak do rýže se zeleninou v osolené vodě.
Ale co jsem chtěl říct ještě a hlavně - že 250 g stojí 70 korun. Rozdíl je teda, když to trochu přeženu, dvojnásobnej. Mluvím teda o těch party krevety.
KLA
---
20:42:24 10.10.2010
(
+2
)
promáznuto. nemůžu se podívat na to video, jestli není relevantní tak to pak smažu celý :)
<<
<
>
>>