úvod
témata
události
tržiště
Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
K dispozici jsou také mobilní aplikace
přihlásit
přihlásit
pamatovat si přihlášení
neviditelný
bez kontroly IP
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
jít na ...
nejnovější
12/2020
09/2020
06/2020
03/2020
12/2019
09/2019
06/2019
03/2019
12/2018
09/2018
06/2018
03/2018
12/2017
09/2017
06/2017
03/2017
12/2016
09/2016
06/2016
03/2016
12/2015
09/2015
06/2015
03/2015
12/2014
09/2014
06/2014
03/2014
12/2013
09/2013
06/2013
03/2013
12/2012
09/2012
06/2012
03/2012
12/2011
09/2011
06/2011
03/2011
12/2010
09/2010
06/2010
03/2010
12/2009
09/2009
06/2009
03/2009
12/2008
09/2008
06/2008
03/2008
12/2007
RUZNE
Whisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání, nejlepších ingrediencích, skle atd.
STEPNI_VLK
Máme rádi kvalitní chlast a nestydíme se za to!
Nastěnka
ukrývá mimo jiné různé praktické odkazy, rady sebrané během života diskuse či tipy na whisky kolem 1.000 Kč (oblíbený to dotaz).
ZLATÉ PRAVIDLO:
Aby ukázala, co v ní opravdu je, nechte whisky ve skleničce před
nosing & tasting
odpočívat
minutu za každý rok jejího zrání
. Takže kupř. patnáctiletou minimálně 15 minut.
Nikdy, ale opravdu nikdy dlouhodobě (měsíce či roky) neskladujte whisky v kartonových krabicích nebo poblíž nich. Hrozí totiž riziko kontaminace obsahu - whisky bude mít více či méně kartonovou vůni i chuť, která přebíjí vše ostatní - skrze nedokonale těsnící korkovou zátku, která je na rozdíl od té vinné z měkčího korku, který umožňuje opakované uzavírání láhve.
Čtvrteční degustace ve Whiskey baru, který neexistuje
Téma:
Otázky & odpovědi
Cena:
550 Kč
Whisky vzorky (2 cl):
Nikka Coffey Grain 45%, Locke's 8yo 40%, Johnnie Walker Double Black 40%, Highland Park 18yo 43%, Benromach 2003 Cask Strength 59,4%
Termín konání:
18. 4. 18.00-20.00
FB:
https://www.facebook.com/events/1798617853571012/
Tel: 775 018 444
<<
<
>
>>
Máte k tomu co říct?
Vložte se do diskuze
.
FIRED
---
13:57:02 22.11.2014
BRUKEV
: working flair. porad lepsi, nez kdyz tam barman stoji jako prkno a drzi si shaker u ucha :)
BRUKEV
---
8:45:25 22.11.2014
^
(
+1
)
Nuda v práci, tak rochu spammu.
Proč se někteří barmani mají potřebu takhle idiotsky u míchání kroutit, to fakt nechápu.
Anatomie koktejlu – Gin Fizz | THINK FOOD - Anatomie koktejlu
http://www.thinkfood.cz/anatomie-koktejlu-gin-fizz/
BRUKEV
---
8:39:26 22.11.2014
(
+1
)
Něco k tomu OF ad dnešní rozhovor s barmanem roku
http://magazin.aktualne.cz/...r~a4da677070c011e49b26002590604f2e/r~c41d605c6fcf11e4aff10025900fea04/
LEFTY
---
9:40:54 13.11.2014
Whisky sour je můj krpytonit. Piju to jak vodu. Ty konce pak!
FIRED
---
23:22:26 12.11.2014
takze klasiky.. ja si dneska delal old fashioned + jsem tam pridal kakaovou palenku a k tomu jsem prikusoval anglickou slaninu. prekvapive dobre se to doplnovalo.)) ted si vyrabim malinovej bitters a zkusim to s nim jeste nejak vytunit...
???
---
21:13:39 12.11.2014
FIRED
: Whisky sour.
FIRED
---
18:37:35 12.11.2014
^
jak jste na tom s drinkama z whisky/bourbonu? nejaci oblibenci?
LEFTY
---
18:03:10 12.11.2014
FIRED
: jojo, já si nestěžuju, jenom upozorňuju, že čistě šířkou destilátů to místní publikum neosloví. Jinak ten bar je vážně "jinej" a mně se líbí.
FIRED
---
15:17:57 12.11.2014
^
(
+2
)
LEFTY
: anonymous se hlavne zameruje na svoje cocktaily a twisty klasik... kluci to tam delaji jinak, nez vetsina baru a to me tam bavi :) na popijeni whisky doporucuju whisky & kilt v legerove
LEFTY
---
13:40:06 12.11.2014
???
: jsem tam byl před 14 dny, tak snad mezitím ne.
<<
<
>
>>