Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Čokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
GOBERS
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MRTVYKOTE --- 20:17:18 11.1.2015
XMARGE: nevyžádaný tip: do pečení/vaření používam vysokoprocentní Katy (prodává je kaufland), mají stejné rozdělení jako ty Finest, mají i docela dobrou mléčnou (ale já mléčným neholduji) chuťově jsou dobré a cenově cca 22kč
XMARGE --- 17:51:16 11.1.2015
???: kolik stojej? Ja ty vysokoprocentni lindtky pouzivam do peceni, jinak mi moc nejedou:-(
??? --- 12:28:10 11.1.2015
???: jo, Tesco Finest su o dost lepsie nez Lindt, skvele chutia a vonaju... Madagskar mam asi najradsej a tiez maju skvelu bielu :)
??? --- 0:44:44 11.1.2015
Co říkáte na čokolády Tesco Finest? Měla jsem teď tři různé, ty s vysokým obsahem kakaa a názvem země odkud pocházejí boby, a jsem u vytržení. Za ty peníze mi to přijde fakt úžasný, každá chutná úplně jinak, nádherně voní, a vůbec mi nepřipomíná Lindt 85 která mi nechutnala.
Měla jsem Dominikánakou, Madagaskar a Ekvádor a jsou prostě super.
??? --- 0:01:22 26.8.2014
BONEMINA: Kdysi jsem ochutnal Hersheys. Ačkoli podle složení to myslím byla čokoláda, tak chuťově (ale ne konsistencí ta byla podobná jako u skutečných čokolád) se to blížilo české náhražce Zora. Nejlepší na celé čokoládě byly vložené kusy mandlí a i ty chutnaly divně.

Americké jídlo je dobré v tom, co je typicky americké, pokud potkáš americkou náhražku jídla odjinud, tak se jí vyhni, je prostě divná.
??? --- 21:26:19 22.8.2014
Já se shodou okolností zrovna nedávno účastnil diskuse, kde jedná má známá komentovala degustaci amerických čokoládových bonbonů (značku nezmiňovala).. a smála se při ní jen proto, že to v puse neměla ona, toliko pozorovala ostatní. Prý naprosto příšerné!
BONEMINA --- 16:33:55 21.8.2014
Dostala jsem jako dárek pytel čokoládových čtverečků Ghirardelli, mléčné s karamelem, hořké s karamelem a mléčné s karamelem a mořskou solí. Přijde mi, že se zbytečně přeceňuje. Jestli je tohle fakt to lepší z US čokoládové produkce, nechci vědět, jak vypadá to horší.
??? --- 15:03:30 21.8.2014
???: Čokoláda, která se neroztéká? A co třeba guma, která nepruží, nebo voda, která neteče?
??? --- 12:32:30 21.8.2014
Studentship for European Nationals: Multidisciplinary PhD on chocolate - Job Opportunities - University of Cambridge
http://www.jobs.cam.ac.uk/job/4702/


Univerzita v Cambridge hledá výzkumníka čokolády | Týden.cz
http://www.tyden.cz/...iky/relax/apetit/univerzita-v-cambridge-hleda-vyzkumnika-cokolady_315943.html
HAMADRYAD --- 11:52:44 13.8.2014
XMARGE: mnam :-)

ATLAS: diky moc, to vysvetluje vsechno.