Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Programovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
TENCOKACISTROMY
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
NECROMAN --- 18:31:52 23.9.2019
.NET Core 3.0 je RTM
Announcing .NET Core 3.0 | .NET Blog
https://devblogs.microsoft.com/dotnet/announcing-net-core-3-0/
SAJAGI --- 13:40:06 11.9.2019
Nemáte tip na nějakou bigint opensource implementaci v C#? Ideálně optimalizovanou na in-place operace (= ne funkcionální) a s podporou pokročilých operací typu powmod, mulmod, apod.
RUTHAN --- 12:32:51 11.9.2019
???: Dik moc, uz mi to jede.
??? --- 12:09:05 11.9.2019
RUTHAN: protože ti v tom formuláři chybí kontruktor, který by přijal ty args jako parametr

private string[] args;
public Form1()
{
     InitializeComponent();
}
public Form1(string[] args)
{
     InitializeComponent();
     this.args = args;
}
RUTHAN --- 12:02:28 11.9.2019
MORMEGIL: To je pro me porad moc crypticky..

V program.cs mam:
Application.EnableVisualStyles();
            Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false);
            Application.Run(new Form1()); 


Kdyz tam dam:
Application.Run(new Form1(args)); 
na posledni radek dostavam:
Error 1 'PokusSeVstupSArgumentemZCmd.Form1' does not contain a constructor that takes 1 arguments

Kdyz to dam, az do ten instance,cili:
 Application.Run(new Form1());
Form1 F = new Form1(args); 


Dostavam ten samej error.
MORMEGIL --- 11:47:19 11.9.2019
RUTHAN: No ale vždyť ti to píše: Na tom místě v main(string[] args), kde děláš new Form1(), místo toho udělej new Form1(args). Zbytek si řeš normálně v rámci toho formuláře a můžeš zapomenout na to, že existuje nějaký program.cs.
RUTHAN --- 17:25:36 10.9.2019
???: Me se to nezda slozity. Optimal commandline variable pro WinForm aplikaci.
Kdyz vstupni hodnota XXX, tak pust event na gui automaticky po startu aplikace.

Celej problem je, jak to tam poslat, presmerovat.. z toho program.cs, kde umi ty command line argumenty nacitat, nebo jak to udelat jakoliv jinak.

Pokud to nekdo umi, tak nasdilet kod projekt podle me je tak na 5 minut.
ELECTRICKOTA --- 12:00:09 10.9.2019
Potřebuju poradit, testuju ted svoji WPF aplikaci na více stroju a snazim se vytahnout crash dump, což teda delůam rucne pres Spravce uloh(za radu jak na automaticky vypis budu rad), nicmene mam problem v otevreni .dmp ve VS, chybí mi symboly které ale nevím kde sehnat, nebo mi rovnou VS napíše Zdroj není k dispozici. :(
??? --- 1:44:16 10.9.2019
FREELA: to je zatim preddefinovany, ale je na to nejaka AI
ICARUS --- 23:20:54 9.9.2019
FREELA: Na to je tam snad ted nejaka AI.