Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Programovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
TENCOKACISTROMY
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
SAJAGI --- 20:34:24 19.12.2011
BUTHRAKAUR: To vypadá přesně jako to, co chci, zítra zkusím! Díky!
BUTHRAKAUR --- 15:55:34 19.12.2011
SAJAGI: v tomhle je FluentMigrator narozdil od Migrator.Net mirne na 2 veci - ty expressions jsou podle mne strasnej overengeneering, pze kdyz chce clovek neco trochu vic lowlevel jako ted ty, tak je strasne slozity to nejak znasilnit a vyznat se v tom :/

to, co chces by ale nastesti melo jit takhle:

 Execute.WithConnection((conn, txn) =>
{
   using (var cmd = conn.CreateCommand())
   {
      cmd.Transaction = txn;
... 
SAJAGI --- 11:10:09 19.12.2011
SAJAGI: No, jak jsem se tak koukal, tak FM používá kolekci expressions pro manipulaci s DB, takže nějaký get-process-update tam půjde dělat těžko :/ chjo, takže zpátky k ručně psaným utilitkám...
SAJAGI --- 11:02:34 19.12.2011
VIRTUALVOID: Update nemá. Ale i kdyby měla, tak nejdřív si ta data musím stáhnout, abych je mohl zpětně updatovat :(
VIRTUALVOID --- 10:43:39 19.12.2011
SAJAGI: a odvodena classa od Migration nema objekt Insert, Update a Select ?
Pripadne Execute.Script metodu pouzi
SAJAGI --- 10:14:07 19.12.2011
Ahoj, zkouším FluentMigrator na jeden projekt, a narazil jsem na tohle: potřebuju určitým způsobem transformovat data, a nepůjde to přimo na SQL serveru. Musím si je tedy nejdřív stáhnout, a iterativně updatovat. Nepřišel jsem na to, jak ale ve FM přistupovat k datům, nebo aspoň jak získat aktuální connection string. Poradíte?
VIRTUALVOID --- 18:46:22 14.12.2011
Silverlight 5 Available for Download Today - The Silverlight Blog - Site Home - MSDN Blogs
http://blogs.msdn.com/b/silverlight/archive/2011/12/09/silverlight-5-available-for-download-today.aspx
NECROMAN --- 12:55:51 6.12.2011
DR_Z --- 12:51:15 6.12.2011
Pouzivate v Silverlight aplikacich WCF RIA Services? Naposledy jsem se o ne zajimal asi pred 2 lety ale to jeste nebyla finalni verze. (neumela M:N relace, service operace byla schopna brat jako parametr pouze entitu jednoho typu atd)
Jake s tim mate zkusenosti? Pouzili byste ji v dalsim projektu?
Nebo byste sli treba do DevForce? Nebo do "cistych" WCF service a DTO?
ESY --- 12:07:26 6.12.2011
ja zkusim asi neakou kauzalku, protoze k tomu jsem schopen si nakreslit vektorovou grafiku sam.. Mno zapracuju na design dokumentu a pak se na to vrhnu :]