Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Programovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
TENCOKACISTROMY
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
GOSHEWAN --- 10:30:43 10.10.2019
Lze nejak v prubehu transakce resetovat/zvetsit jeji timeout limit?

Situace: dostaneme zpravu z MQ, zpracujeme ji, a zapiseme pozmenenou do jine MQ. Vse obalene transakci, ktera ma nejaky timeout, ktery obcas ale na zpracovani nestaci. To ovsem vime az ve chvili, kdy je transakce vytvorena. Potrebuju tedy nejak v prubehu zpracovavani transakci "prodluzovat".
NECROMAN --- 18:31:52 23.9.2019
.NET Core 3.0 je RTM
Announcing .NET Core 3.0 | .NET Blog
https://devblogs.microsoft.com/dotnet/announcing-net-core-3-0/
SAJAGI --- 13:40:06 11.9.2019
Nemáte tip na nějakou bigint opensource implementaci v C#? Ideálně optimalizovanou na in-place operace (= ne funkcionální) a s podporou pokročilých operací typu powmod, mulmod, apod.
RUTHAN --- 12:32:51 11.9.2019
???: Dik moc, uz mi to jede.
??? --- 12:09:05 11.9.2019
RUTHAN: protože ti v tom formuláři chybí kontruktor, který by přijal ty args jako parametr

private string[] args;
public Form1()
{
     InitializeComponent();
}
public Form1(string[] args)
{
     InitializeComponent();
     this.args = args;
}
RUTHAN --- 12:02:28 11.9.2019
MORMEGIL: To je pro me porad moc crypticky..

V program.cs mam:
Application.EnableVisualStyles();
            Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false);
            Application.Run(new Form1()); 


Kdyz tam dam:
Application.Run(new Form1(args)); 
na posledni radek dostavam:
Error 1 'PokusSeVstupSArgumentemZCmd.Form1' does not contain a constructor that takes 1 arguments

Kdyz to dam, az do ten instance,cili:
 Application.Run(new Form1());
Form1 F = new Form1(args); 


Dostavam ten samej error.
MORMEGIL --- 11:47:19 11.9.2019
RUTHAN: No ale vždyť ti to píše: Na tom místě v main(string[] args), kde děláš new Form1(), místo toho udělej new Form1(args). Zbytek si řeš normálně v rámci toho formuláře a můžeš zapomenout na to, že existuje nějaký program.cs.
RUTHAN --- 17:25:36 10.9.2019
???: Me se to nezda slozity. Optimal commandline variable pro WinForm aplikaci.
Kdyz vstupni hodnota XXX, tak pust event na gui automaticky po startu aplikace.

Celej problem je, jak to tam poslat, presmerovat.. z toho program.cs, kde umi ty command line argumenty nacitat, nebo jak to udelat jakoliv jinak.

Pokud to nekdo umi, tak nasdilet kod projekt podle me je tak na 5 minut.
ELECTRICKOTA --- 12:00:09 10.9.2019
Potřebuju poradit, testuju ted svoji WPF aplikaci na více stroju a snazim se vytahnout crash dump, což teda delůam rucne pres Spravce uloh(za radu jak na automaticky vypis budu rad), nicmene mam problem v otevreni .dmp ve VS, chybí mi symboly které ale nevím kde sehnat, nebo mi rovnou VS napíše Zdroj není k dispozici. :(
??? --- 1:44:16 10.9.2019
FREELA: to je zatim preddefinovany, ale je na to nejaka AI